День учителя

2017-09-29

«Бути вчителем – це відчувати свою відповідальність.

Пишатися кожною перемогою, здобутою учнями.

Усвідомлювати, що, кладучи свою цеглу,

ти допомагаєш будувати світ.»

Антуан де Сент-Екзюпері

Щороку, у першу неділю жовтня, в усіх школах радісно вітають учителів із професійним святомДнем вчителя. Це прекрасна нагода подякувати їм за невтомну працю і безмежне терпіння. Саме це свято посідає вагоме місце серед багатьох загальношкільних свят Верхньодорожівської СЗШ І-ІІІ ст.

Без сумніву, наші педагоги – це люди, які вкладають в дітей душу і сили. Цьогорічне святкування Дня вчителя розпочалося 28 вересня в районному будинку культури. Наші вчителі мали нагоду прийняти привітання від представників влади та начальника відділу освіти Дрогобицької РДА.

29 вересня Верхньодорожівська СЗШ І-ІІІ ст. зустріла винуватців свята святковою програмою. Привітати вчителів прийшов вокальний ансамбль «Дорожівчанка» народного дому с. Верхній Дорожів, виступ яких став приємною несподіванкою для вчителів.

Традиційно, на протязі багатьох років, ініціаторами свята залишаються учні 11 класу. Цьогоріч святкову програму підготували випускники та їхній класний керівник - Костик Дарія Петрівна. Свято було наповнене щирими словами, побажаннями та сценками. Вчителі отримала чудову нагоду повернутися в дитинство, пригадати шкільні та юнацькі роки і просто насолодитися своїм професійним святом.

Кiлькiсть переглядiв: 578

Коментарi