День ЗНАНЬ

2017-09-01

/Files/images/IMG_9505.JPG

День Знань у Верхньодорожєівській СЗШ І-ІІІ ст.

1 вересня на всіх шкільних подвір’ях Дрогобицького району пролунали перші дзвоники. Не виключенням стала і Верхньодорожівська СЗШ І-ІІІ ст. У різнокольорових вишиванках та білосніжних бантиках 10 наймолодших учнів з нетерпінням очікували на початок свята. Розпочали свято місцеві священики о.Діонісій та о. Олег, які відправили молебень на шкільному подвір’ї та благословили учнів, учителів, батьків та гостей на успішний початок навчального року.

Зі святковим привітанням до учнів, вчителів та батьків звернувся директор школи І.П.Макух та заступник директора школи Л.П. Писарєва.

Привітати учнів приїхав голова дрогобицької районної ради Михайло Сікора, який особисто привітав кожного першачка і подарував книжку. Слова-вітання пролунали також з уст районного депутата В.Грицюти та сільського голови Б.Дмитрів. Сільський голова вручив подарунки у вигляді учнівського приладдя, спонсором яких стала організація «Захід-Агро МХП».

Цьогоріч учнівський колектив Верхньодорожівської школи поповнили діти сіл Ортичі та Грушів.


Свято не обійшлось і без сюрпризів. Учасники районних предметних олімпіад взяли участь у святковій шкільній лотереї. Сім призів (5 велосипедів, скейт-борд, самокат), які заздалегідь залишив дирекції школи житель Німеччини Клаус Гудима отримали такі обдаровані діти школи: Мисак Андрій, Мікула Роман, Роман Марія, Мисак Оксана, Кахновець Руслана, Хомин Василина, Кондратів Марія.

Право надати перший дзвінок отримали учень 11 класу Криворука Дмитро та учениця 1 класу Двожан Христина. Після закінчення святкової лінійки учні та батьки зайшли в стіни рідних класів на перший урок.

Кiлькiсть переглядiв: 729

Коментарi