• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вечір-реквієм пам'яті Назарія Ремчука

Вечір-реквієм пам'яті Назарія Ремчука

2016-11-30

/Files/images/IMG_7285.JPG

На великому піднесенні у Верхньодорожівській СЗШ пройшов вечір пам’яті Назарія Яремчука: «Він так співав, що крилами йому став голос" народного артиста України, виконавця пісень «Червона рута», «Водограй», Смерекова хата», «Гай, зелений гай», «Я ще не все тобі сказав», «Стожари», «Я піду в далекі гори», «Родина», «Писанка», «Пісня буде поміж нас», «Батько і мати», «Дай, Боже, радості», «Зачаруй» та всіх їх не перелічити.

Метою заходу було поглибити знання учнів про життєвий і творчий шлях відомого буковинського співака і на прикладі його діяльності прищеплювати учням почуття патріотизму, любові до свого народу, землі, пісні, рідного слова, отчого дому.

Творчість Яремчука згасла раптово, але він встиг стати зіркою вітчизняної естради. Саме сьогодні переспівували творчість Назарія Яремчука учні Верхньодорожівської СЗШ. це ті пісні які лунають по цілому світі і дарують людям щасливі миті душевного спокою, додають сили, об'єднують у любові до рідної землі.

У заході були залучені учні різних класі школи. Організатором заходу був Вчитель музики Шевців Іван Романович та педагоги організатори Злупко Л.Ф., Ледяк Л.М., та Тимочко Г.І..

/Files/images/IMG_7327.JPG/Files/images/IMG_7289.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 498

Коментарi